yourzooki Vitamine C liposomaal

Zooki Liposomale Vitamine C 1000 mg

Zooki Collageen Liposomaal

Zooki Collageen Liposomaal

Glutathion Zooki

Glutathion nu met een lekkere smaak! Yourzooki ontwikkelde een liposomale glutathion die prettig is om in te nemen met een frisse sinaasappelsmaak en natuurlijke zoetstof. Ook bevat de formule riboflavine en lactoferrine.

€ 62,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
zooki-art013

Glutathion is de absolute “meester onder de antioxidanten” en komt van nature in je lichaamscellen voor. Riboflavine draagt ​​bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, het behoud van een normale huid, het behoud van normale rode bloedcellen, het verminderen van vermoeidheid en een normaal energieleverend metabolisme.

Verouderingsprocessen

Met het verstrijken van de jaren, nemen de concentraties glutathion in je cellen af. Het verminderen van glutathion in onze cellen, hangt samen met verouderingsprocessen zoals het verslechteren van ons zicht, ons geheugen en het ontstaan van rimpels en grijs haar. Glutathion is een stof die van nature lastig opgenomen wordt, maar door de omhulling van liposomen vervolgens een gigantische sprong maakt in z’n biologische beschikbaarheid.

Glutathion is in de lever en de longen in de hoogste concentraties te vinden. Bij mensen boven de 40 nemen de spiegels langzaam af. Dit kan verergeren door hoge toxinenwaarden. Helaas kunnen we over de gezondheidswerking van Glutathion verder niets vertellen. De huidige Europese Claim-wetgeving staat nog geen gezondheidsclaims toe voor deze stof.

 

Dosering en gebruik

Neem dagelijks 1 ml. Duw met de injectiespuit een afgemeten dosis op een lepel en consumeer.

Waarschuwingen

De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Als u zwanger bent of een medische aandoening heeft, dient u een arts te raadplegen voordat u gaat innemen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Dit is een voedingssupplement en mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaren

Het ongeopende product op een koele, droge plaats bewaren, uit de buurt van direct zonlicht. Niet bevriezen. De spuit na het openen in de koelkast bewaren.

 

Ingrediënten per 1 ml YourZooki Glutathion

 • - Glycerine (van kokosnoot)
 • - Triglyceriden met middellange ketens (van kokosnoot)
 • - Oliezuur (van olijfolie)
 • - Glutathion
 • - Lactoferrine (melk)
 • - Fosfatidylcholine
 • - Natuurlijke smaken (sinaasappelschil, kaneelolie (schors), kruidnagelolie, Vanille-extract).
 • - Vitamine E (als D-alfa-tocoferol)
 • - Stevia (rebaudioside-A)
 • - Riboflavine
 • - Molybdeen

Heb je vragen over Glutathion? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
gtin5060518930478
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glutathion Zooki
Uw waardering