Omega 3 Zooki

Omega 3 Zooki

Omega 3 is de beste visolie voor jouw lichaam

Omega 3 kent iedereen als een goed voedingssupplement dat van nature voorkomt in lijnzaadolie, koolzaadolie, haring, makreel en zalm. (“de vette vissen”) De Omega 3 gemaakt van visolie is goed voor je hart, hersenen, gezichtsvermogen en je bloeddruk en passen in een gezonde voeding. Het lukt de meeste Nederlanders vaak niet om elke week voldoende van deze vette vis te eten. Daarom is het aan te raden dagelijks een Omega 3 voedingssupplement van visolie te nemen.

Goede en slechte Omega 3 en EPA DHA

Er kan veel kwaliteitsverschil zijn in omega 3 capsules. Waar je op moet letten is de aanwezigheid van EPA en DHA. Deze vetzuren zijn de belangrijkste stoffen die de goede werking van Omega 3 bepalen. Op de verpakking van elk omega 3 product dat wordt verkocht staat duidelijk aangegeven hoeveel eicosapentaeenzuur en hoeveel docosahexaeenzuur het product bevat. Online vind je de verhouding EPA/DHA bij de producteigenschappen. Omega 3 zooki bevat 375 mg EPA en DHA en 1500 mg visolie per theelepel. Dat maakt yourzooki goede visolie. Laat je niet misleiden voor 1.000 mg visolie op het etiket. De werkzame hoeveelheid EPA&DHA is vaak veel minder. Dat maakt het een slechtere Omega 3 capsule.

Omega 3 via gezonde voeding

EPA en DHA zitten vooral in vis en schaal- en schelpdieren. Maar je kunt ook je aanbevolen dosering EPA en DHA binnen krijgen via eieren of vlees. Alleen is dat afhankelijk van wat het vee zelf eet. Wist je dat deze “vette vissen” hun EPA en DHA stoffen niet zelf aanmaken? Zij krijgen deze onverzadigde vetzuren binnen via hun eigen voeding; uit de algen in de zee.

Zuiverheid van visolie

De visolie moet gezuiverd zijn en vrij van zware metalen of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Controleer dit altijd. Yourzooki is hoogwaardige visolie. Voor mensen met een allergie is het fijn dat yourzooki Omega 3 vrij is is van suiker, zuivel, gluten en soja.

Duurzame Omega 3

Wist je dat sommige vissoorten bedreigd zijn? Zo gaat het al langere tijd niet goed met de tonijn vanwege overbevissing in onze oceanen. Zorg dat je een milieubewuste keuze maakt en dat je kiest voor een visolie die afkomstig is van niet bedreigde vissoorten, zoals de kleinere vissoorten makreel of ansjovis. yourzooki Omega 3 is gemaakt van de meest pure visolie, gewonnen uit makreel en sardines uit Noorwegen en is voorzien van het Friends of the Sea certificaat.

Andere omega-3 zuren

Er is nog een ander omega-3-vetzuur dat bij vrijwel iedereen bekend is. Dat is ALA (alfa-linoleenzuur) en zit in plantaardige omega 3 olie en dan met name in lijnzaadolie in vlees en groene bladgroente. In Nederland is deze vorm vooral bekend van Becel en hun slogan “van nature rijk aan Omega 3”.

Hoeveel Omega 3 moet je dagelijks innemen?

Vaak wordt Omega 3 verkocht als visolie capsules of visolie tabletten die je in zijn geheel door moet slikken. yourzooki neem je in via een theelepeltje. Met 1 theelepel yourzooki Omega 3 krijg je de dagelijks aanbevolen hoeveelheid omega 3 binnen. Deze aanbevolen dosering staat ook vermeld op de verpakking. Zo krijg je elke dag je benodigde dosis EPA & DHA binnen. Sommige goedkope merken bevatten een dusdanige lage dosering visolie dat je vaak veel vaker per dag een pil moet innemen waardoor je uiteindelijk meer geld kwijt bent.

Omega 3 tijdens je zwangerschap

Het is bewezen dat het eten van vis en visvetzuur DHA (docohexaeenzuur) een positieve invloed heeft op je hersenen en je gezichtsvermogen. Ben je zwanger? De inname van omega 3 tijdens je zwangerschap bevordert de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van je ongeboren baby. Zwangere vrouwen nemen dagelijks 1 theelepel yourzooki Omega 3 om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid DHA binnen te krijgen voor moeder en ongeboren kind. Ook tijdens het geven van borstvoeding gelden deze gezondheidseffecten alhoewel deze volgens het Voedingscentrum alleen gelden voor het eten van vis en niet voor het slikken van visoliecapsules.

Visolie, Omega 3 voor kinderen

Het is een gezonde gewoonte om visolie aan kinderen te geven. Hiermee krijgen ze omega 3 in de voeding. Welke visolie voor je kind kun je het beste geven? Visolie met een lekker smaakje. Dan vinden kinderen de inname niet erg en zien ze het als een lekker hapje, elke dag weer. Probeer de Zooki Omega 3 Visolie Peach Mango met perzik mango smaak voor je kinderen.

Afvallen door Omega 3

Er is veel geschreven over omega 3 en afvallen. Omega 3 zou als vetverbranded supplement werken. Ook in het Viva forum wordt er vaak lovend over de werking van vetverbranding en Omega 3 gesproken. Yourzooki geeft zelf geen advies over afvallen met visolie en omega 3 maar het staat je vrij te proberen of het voor jou werkt. We weten wel dat je meer energie krijgt en dat je overtollig lichaamsvet verbrandt doordat je lijf beter gaat presteren. Wil je tips ontvangen over het gebruik van omega 3 ? Via e-mail delen we regelmatig handige tips over de toepassing van omega 3 en de rol bij afvallen.

Vergelijk Yourzooki Omega 3 met andere visolie capsules

De meeste omega 3 producten zijn niet te vergelijken met elkaar. Mensen vragen vaak welk omega 3 is het beste? Is dat visolie omega 3 of zijn het de Omega 3 action pillen? De beste visolie volgens Consumentenbond is een visolie supplement met voldoende epa en dha. De beste omega 3 bevat 375 mg EPA en DHA en 1500 mg visolie.

Prijs Omega 3 visolie

Wil je yourzooki omega 3 kopen en korting krijgen? Bestel meerdere producten in 1 bestelling; je krijgt een aantrekkelijke korting van YourZooki Nederland. Je bespaart hiermee tot maar liefst 10% op de prijs van 1 fles en we verzenden je order gratis naar je op dezelfde werkdag.

Omega 3 kopen

Zo makkelijk en lekker als nu was het nog nooit om visolie in te nemen. Geen vissmaak, geen nasmaak en geen “visboertjes” meer. YourZooki verpakte de meest pure visolie in micellen, waardoor je het idee krijgt dat je een hap van een heerlijk toetje neemt, in plaats van een hap visolie! Bestel je Omega 3 visolie online.
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina