Over yourzooki

Yourzooki.nl is anders dan andere gezondheids- en fitnessmerken. We gebruiken nieuwe technologieën waarmee we effectievere en smakelijke manieren bieden om de populairste supplementen ter wereld, op een prettige manier in te nemen. Door middel van recente doorbraken in nano-inkapselingstechnologie, biedt ons yourzooki assortiment Omega 3, Liposomale Vitamine C, MCT olie en CBD Olie, op manieren die nooit eerder mogelijk waren.

Twee Engelse jongens

Yourzooki is opgezet door 2 jongens uit Engeland: Marcus Mollinga en Jack Morrison. Marcus nam tot wel 9 visolie capsules per dag voor herstel na een blessure. Hij stoorde zich, zoals de meeste mensen aan de grote capsules en de vieze vissige oprispingen die hij daarvan kreeg. Daarom besloot hij samen met zijn goede vriend en businesspartner Jack, op zoek te gaan naar een alternatief. Na een uitgebreide zoektocht kwamen ze in contact met een wetenschapper in Californië, die hun hielp een visolie emulsie te creëren die smaakte naar een lekker toetje!

Het geheim achter hun product zit ‘m in de “verpakking” van visolie in wateroplosbare, natuurlijke micellen met een lekker smaakje. Een enkele theelepel YourZooki Omega 3 bevat wel 1.500mg zuivere visolie. Geen vissmaak, geen grote capsules en geen “visboertjes” meer. Een visolie die smaakt als een Perzik-mango smoothie en dat allemaal zonder suiker.

 

Jack links en Marcus rechts.

Als u om uw gezondheid geeft en iets zoekt dat echt werkt en ook nog eens lekker is, bent u bij YourZooki aan het juiste adres!