Klantenservice YourZooki.nl

Graag helpen wij u zo goed en zo snel mogelijk als u vragen of klachten heeft over onze producten of de verzending ervan. De producten van YourZooki worden in Nederland gedistribueerd door Dailyvit bv. Bij het afrekenen wordt uw betaling begeleid door Mollie. Dit is een vertrouwd bedrijf dat als tussenpersoon fungeert voor alle betalingen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur, op het nummer 070-3600 859. Als u vragen heeft, kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk (ook in het weekeind en 'savonds) een passend antwoord terug te mailen.

Orders & levertijd

Verzenden geschiedt met DHL. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 uur worden geplaatst, versturen wij in de meeste gevallen dezelfde dag. De verzendkosten bedragen €4,80 per bestelling. Vanaf 2 producten nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en ontvangt u het pakket gratis.

Retour sturen van een order

Mocht een product om wat voor reden dan ook niet voldoen aan uw verwachtingen, dan kan het, na telefonisch overleg retour gestuurd worden. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. In overleg en afhankelijk van het soort klacht, wordt het aankoopbedrag teruggestort. U dient wel binnen 30 dagen na aankoop te reclameren.

Dailyvit bv

Anna Paulownastraat 37

2518 BB Den Haag