Zooki Vitamine D3+K2 liposomaal

Zooki Vitamine D3+K2 liposomaal

Omega 3 zooki visolie met 1500 mg visolie

Zooki Omega 3 Visolie Peach Mango 225ml (in handige kleine fles)

Zooki Turmeric YourZooki Micellair

Zooki YourZooki Turmeric Micellair is een goed opneembare kurkuma. Zo krijg je elke dag je kurkuma shot. Elk sachet Turmeric Zooki bevat 750 mg actieve curcumine verpakt in "micellen". Dit in wateroplosbare alternatief voor typische kurkuma-shots is gemakkelijker voor het lichaam om te absorberen. We hebben natuurlijke mandarijnolie toegevoegd voor een heerlijke smaak. Een doos YourZooki Turmeric Zooki Micellair bevat 14 sachets.

€ 39,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
zooki-art016

Wat is YourZooki Turmeric Zooki Micellair?

YourZooki Turmeric Zooki Micellair is een goed opneembare kurkuma. Om ervoor te zorgen dat een voedingsstof door het lichaam kan worden gebruikt, moet deze eerst wateroplosbaar worden gemaakt, zodat deze in het bloed kan worden opgenomen. Zooki kurkuma is ingekapseld in "micellen" - kleine vetbolletjes bestaande uit een enkele laag essentiële fosfolipiden - zodat het gemakkelijk kan worden getransporteerd naar daar waar het nodig is.Het resultaat is een gemakkelijk in te nemen, dagelijkse portie kurkuma, die niet alleen lekker smaakt, maar ook nog eens zeer effectief is!

Kurkuma-extract met volledig spectrum

Elk sachet Turmeric Zooki bevat 750 mg “full spectrum” curcumine, de werkzame stof die in Kurkuma wordt aangetroffen. Deze "curcuminoïden" zijn krachtige antioxidanten en werken om celbeschadigende vrije radicalen in het lichaam te bestrijden.

Zooki Turmeric van 100% natuurlijke ingrediënten

Zooki Turmeric is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, absoluut vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen en met een lekkere smaak. Zooki Turmeric kun je makkelijk meenemen in je handtas of handbagage. Je kunt het rechtstreeks uit het zakje snoepen of toevoegen aan eten en drinken. Zooki Turmeric is volledig plantaardig, glutenvrij, sojavrij, zuivelvrij en suikervrij. Ook geschikt voor veganisten

Ingrediënten per 15 ml Zooki Zooki Turmeric

  • - Gezuiverd water
  • - Micellair curcuminecomplex (bevat curcumine uit kurkuma en zonnebloemolie rijk aan vitamine E in de vorm van D-alfa-tocoferol)
  • - Xylitol natuurlijke zoetstof)
  • - Sinaasappel zaadolie (natuurlijke smaak)
  • - Bèta-caroteen (natuurlijke kleur)
  • - Kalium Bicarbonaat
  • - Oliezuur
  • - Citroenzuur

Hoe neem je Zooki Turmeric Micellair?

U kunt Turmeric Zooki rechtstreeks uit het zakje snoepen, in water mengen of toevoegen aan smoothies, shakes, yoghurt, pap en meer. Neem dagelijks één zakje, maar zorg ervoor dat er niets van de inhoud op uw kleding komt - Kurkuma geeft vlekken op de meeste materialen!

Bekijk alle voedingssupplementen die Yourzooki in het assortiment heeft.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zooki Turmeric YourZooki Micellair
Uw waardering