Zooki Emulsified MCT Oil vanilla Coconut 450ml

Zooki Emulsified MCT Oil vanilla Coconut 450ml

Zooki MCT Powder 300gr

Zooki MCT Powder 300gr

Zooki C8 MCT Oil 500ml

Geurloze en smaakloze 99,9% zuivere C8-keten MCT olie uit kokosnoot. Zooki C8 MCT olie is Keto-vriendelijk en is een geweldige manier om de inname van koolhydraten en suiker te helpen verminderen. Houd uw energieniveau hoog terwijl u suiker vermindert. Geen vermoeidheid en lusteloosheid meer tijdens een dieet.
€ 34,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
zooki-art004

Wat is het? MCT Zooki is een hoogwaardige geëmulgeerde MCT-olie (Middellange keten triglyceriden olie) Het zorgt voor een snelle, zuivere afgifte van energie uit vetten in plaats van suiker. Elke eetlepel MCT Zooki bevat zuivere C8 keten MCT-olie, voor 100% gewonnen uit kokosnoten. C8 MCT olie is Keto-vriendelijk en is een geweldige manier om de inname van koolhydraten en suiker te helpen verminderen. Houd uw energieniveau hoog terwijl u suiker vermindert. Geen vermoeidheid en lusteloosheid meer tijdens een dieet. Begin de dag met een kickstart, door C8 MCT olie aan een smoothie of shake toe te voegen. Zooki MCT is niet wateroplosbaar, dus als u deze aan koffie, smoothies, eiwitshakes, pap, yoghurt, water, etc.. wilt toevoegen is het belangrijk om een blender of mixer te gebruiken, anders gaat de olie bovenop drijven. Verder kunt u de olie natuurlijk ook aan een salade toevoegen. De olie is geurloos en smaakloos. .

Dosering: 1 eetlepel (15ml) tot 3 maal daags. Begin met 1 theelepel en bouw het geleidelijk op. Als het voor het eerst is dat u MCT olie neemt, is het beter om dat niet op een lege maag te doen, maar met voeding te combineren

Ingredienten: Caprylzuur middellange keten triglyceriden olie uit kokosnoot.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zooki C8 MCT Oil 500ml
Uw waardering