Glutathion Zooki

Glutathion Zooki

Zooki Vitamine D3+K2 liposomaal

Zooki Vitamine D3+K2 liposomaal

Zooki Collageen Liposomaal

Zooki Collageen Liposomaal is een collageensupplement. Het wordt vaak aanbevolen door de bekroonde schoonheidsspecialiste Dr Nina Bal: ”Het een baanbrekend collageen supplement voor iedereen die een jong ogende, gehydrateerde huid en een gezond lichaam wil behouden of herstellen”. Dit zeecollageen ondersteunt de natuurlijke collageenvorming in de huid en ook in onze spieren, kraakbeen, botten, tandvlees, tanden, bloedvaten en de organen. Dit collageen product van Zooki is omhuld door liposomen waardoor dit goed wordt opgenomen door je lichaam. Een doos Zooki Collageen Liposomaal bevat 14 sachets.

€ 39,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
zooki-art014

Wat maakt Zooki Collageen anders?

Zoals alle Zooki producten is Zooki Collageen uniek afgestemd op de voedingsstof die het levert. We gebruiken zeecollageen en hydrolyseren dit tot individuele collageenpeptiden en wikkelen het vervolgens in liposomen. Het hele proces wordt uitgevoerd met 100% natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een eenvoudig in te nemen zakje collageen, voor dagelijks gebruik. Het biedt geavanceerde ondersteuning voor de algehele gezondheid, welzijn en biedt daarmee schoonheid van binnenuit.

Waarvoor gebruik je collageen?

De Zooki Collageen ondersteunt vele processen in het lichaam door de combinatie van 5.000 mg marine collageen en 30 mg vitamine C. Dit zijn de voordelen:

 • - Een geavanceerd beauty supplement
 • - Ondersteunt collageen in de huid
 • - Ondersteunt collageen in de spieren
 • - Ondersteunt Gewrichten, kraakbeen en pezen
 • - Ondersteunt sterke en gezonde botten
 • - Algehele gezondheid en welzijn

Hoe werkt Zooki Collageen?

Liposomen zijn kleine vetbolletjes die zijn gemaakt van essentiële fosfolipiden. Dat is exact hetzelfde materiaal dat onze cellen omringt. Door collageen peptiden in fosfolipiden te wikkelen creëren we een barrière rond het collageen. Dat beschermt het collageen tegen de harde omgeving van het spijsverteringsstelsel. De fosfolipiden waaruit onze liposomen bestaan zijn afkomstig van non-GMO zonnebloemolie met een hoog fosfatidylcholine-gehalte.

Liposomaal gehydrolyseerd zeecollageen

We gebruiken zee-collageen omdat het rijker is aan Collageen type 1. Dit is de meest voorkomende collageen vorm die in het lichaam wordt aangetroffen. Door het bovengenoemde hydrolyse-proces wordt dit omgezet in individuele collageen peptiden die door het lichaam gemakkelijker worden opgenomen en getransporteerd.

Hoe smaakt Zooki Collageen Liposomaal?

Zooki Collageen is op smaak gebracht met natuurlijk limoen extract. Het kan rechtstreeks uit het sachet worden genomen of meng het met een favoriet drankje bij het ontbijt.

Ingrediënten per 5000 mg Zooki Collageen Liposomaal

 • - Liposomaal zeecollageen gepatenteerd mengsel (niet-GMO zonnebloemolie met fosfatidylcholine
 • - Gehydrolyseerd zeecollageen (vis) en vitamine C als L-ascorbinezuur)
 • - Glycerine (van kokosnoot)
 • - Gezuiverd water
 • - Vitamine E (D-alfa-tocoferol)
 • - Citroenschil olie
 • - Limoen extract en vanille (natuurlijke smaken)

Hoe neem je Zooki Collageen Liposomaal in?

Neem dagelijks 1 sachet Zooki Collageen Liposomaal. Scheur het zakje open bij de inkeping en snoep de inhoud direct op. Deze collageen kan ook worden ingenomen met water, smoothies, yoghurt, pap of granola. Neem ‘s ochtends Zooki Collageen Liposomaal in als onderdeel van je dagelijkse routine of na je workout.

 

Bekijk alle voedingssupplementen die Yourzooki in het assortiment heeft.

Meer informatie
gtin5060518930485
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zooki Collageen Liposomaal
Uw waardering