Zooki C8 MCT Oil 500ml

Zooki C8 MCT Oil 500ml

Zooki Emulsified MCT Oil vanilla Coconut 450ml

Waardering:
100% of 100
MCT Zooki is Keto-vriendelijk en is een geweldige manier om de inname van koolhydraten en suiker te helpen verminderen. Houd uw energieniveau hoog terwijl u suiker vermindert. Geen vermoeidheid en lusteloosheid meer tijdens een dieet.
€ 34,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
zooki-art003

Wat is het? MCT Zooki is een hoogwaardige geëmulgeerde MCT-olie (Middellange keten triglyceriden olie) Het zorgt voor een snelle afgifte van energie uit vetten in plaats van suiker. Elke eetlepel MCT Zooki bevat 5000mg C8 & C10 keten MCT-olie, voor 100% gewonnen uit kokosnoten. Zooki MCT is wateroplosbaar gemaakt mbv micellen, waardoor de olieachtige smaak en textuur verdwijnen, zodat u deze moeiteloos aan koffie, smoothies, eiwitshakes, pap, yoghurt, water, etc.. kunt toevoegen. MCT Zooki is Keto-vriendelijk en is een geweldige manier om de inname van koolhydraten en suiker te helpen verminderen. Houd uw energieniveau hoog terwijl u suiker vermindert. Geen vermoeidheid en lusteloosheid meer tijdens een dieet. Begin de dag met een kickstart, door MCT Zooki aan uw koffie toe te voegen, meng het in een waterfles voor een slopende sportschoolsessie of snoep het zo van de lepel tijdens lange dagen op het werk.

Dosering: 3 theelepels of 1 eetlepel (15ml) per dag. Begin met 1 theelepel en bouw het geleidelijk op. Als het voor het eerst is dat u MCT olie neemt, is het beter om dat niet op een lege maag te doen, maar met voeding te combineren

Ingredienten: MCT olie, glycerine, gezuiverd water, wei proteïne isolaat (melk), wei proteïne concentraat (melk) Vitamine E (D-Alpha tocopherol) natuurlijke smaakstoffen (kokos en vanille) .

Na opening koel bewaren en binnen de aangegeven houdbaarheidsdatum consumeren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zooki Emulsified MCT Oil vanilla Coconut 450ml
Uw waardering