Zooki C8 MCT Oil 500ml

Zooki C8 MCT Oil 500ml

Zooki MCT Powder 300gr

Waardering:
100% of 100
Begin de dag met een kickstart door Zooki MCT Poeder als een heerlijke creamer aan uw koffie toe te voegen. Het lost makkelijk op in warme dranken zoals koffie en thee, maar kan ook aan smoothies, shakes of havermout toegevoegd worden of verwerkt in koekjes of pannekoeken. Zooki MCT poeder is keto-vriendelijk en is een geweldige manier om de inname van koolhydraten en suiker te helpen verminderen. Houd uw energieniveau hoog terwijl u suiker vermindert. Geen vermoeidheid en lusteloosheid meer tijdens een dieet.
€ 34,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
zooki-art005

Wat is het? Zooki MCT Powder is een hoogwaardige MCT-olie (Middellange keten triglyceriden olie) in poedervorm waardoor die makkelijk oplost. Het zorgt voor een snelle afgifte van energie uit vetten in plaats van suiker. Zooki MCT poeder is een heerlijke creamer die u moeiteloos aan koffie, smoothies, eiwitshakes, pap, yoghurt, water, etc.. kunt toevoegen. MCT Poeder is Keto-vriendelijk en is een geweldige manier om de inname van koolhydraten en suiker te helpen verminderen. Houd uw energieniveau hoog terwijl u suiker vermindert. Geen vermoeidheid en lusteloosheid meer tijdens een dieet.

Dosering: 2 maatschepjes (10gr) tot 3 maal daags. Begin met 1 maatschepje en bouw het geleidelijk op. Als het voor het eerst is dat u MCT olie neemt, is het beter om dat niet op een lege maag te doen, maar met voeding te combineren

Ingredienten: MCT olie (uit kokosolie), oplosbare maïsvezel, natriumcaseïnaat, zonnebloemlecithine, siliciumdioxide

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zooki MCT Powder 300gr
Uw waardering